Cliënten vertellenCliënten vertellen

"Ik vind Kim's begeleiding professioneel en heel warm en dat heeft mij enorm geholpen om mij open te stellen en echt aan het werk te gaan met mijn probleem. Ik ben Kim heel dankbaar daarvoor!"
Mariska
49 jaar - traject
"Ik kreeg via mijn werk de mogelijkheid om bij Kim een coachtraject door te mogen lopen. Ik ben zelf er neutraal ingegaan omdat ik geen idee had wat ik ervan moest verwachten. Kim geeft je al snel een soort thuisgevoel. Ook tijdens de sessies kun je gewoon aangeven als je iets niet prettig vind en wordt er naar een andere weg gezocht om het doel/doelen toch te bereiken. Ik heb de sessies vooral in de praktijk gevolgd. Ook eenmaal de wandeling gedaan hetgeen ook wel een fijne manier is. Kortom ik kan haar zeker aanbevelen en het hele traject heb ik als zeer positief mogen ervaren en ben hier zeker rijker van geworden."
Eelco
43 jaar - traject
"Wat hebben de gesprekken met Kim mij gebracht? Ik ben beter gaan luisteren naar mijn innerlijke stemmetje. Wat wil ik, wat zijn mijn wensen, wat staat mij in de weg om verder te komen? Soms zegt dat innerlijke stemmetje ook dingen waar je je tegen verzet; maar ik heb door Kim geleerd ook dat te omarmen. Ik ben rustiger geworden en heb geleerd mijn waakvlammetjes te zien en zelfs ten uitvoer te brengen. Zo heb ik mijn droom waargemaakt en ben ik 2 weken naar Spanje geweest om een cursus Spaans te volgen. Ik ben gaan leren kijken naar wat er wel kan en probeer minder beren op de weg te zien. Uiteraard is zo'n proces als dit een leerproces en ben je nooit klaar. Maar het mooie is dat ik dat ook graag wil; groeien! Met de wetenschap dat ik altijd een beroep op Kim kan doen. Dankjewel voor alles."
Mariëlle
52 jaar - online traject
"Wat ben ik blij dat ik Kim tegen kwam op het internet. Al bij de kennismakingsgesprek voelde ik mij gelijk op m’n gemak. Ook had ik het gevoel dat Kim mij gelijk kende, wat mij geruststelde. Ik voelde me thuis waardoor ik mezelf helemaal open kon stellen. Kim stelde de juiste vragen hierdoor kwam je vaak al snel bij de kern en wat mij echt aan het denken zette. De oefeningen die we samen deden maar ook als huiswerk heeft mij zoveel verder gebracht. Fijne gesprekken gehad waar ik eerst mijn eigen invulling aan mocht geven en Kim borduurde hieruit verder. De reflectieverslagen na iedere sessie zag ik vaak tegen op, maar juist door dat te doen werd je nog bewuster van jezelf. En om alles na een tijd terug te lezen word je pas echt bewust hoeveel je hebt geleerd en hoe je bent gegroeid in het proces. Kim, bedankt voor de fijne sessies, je steun, je advies, en je begrip."
Marjon
33 jaar - traject
"De coachinggesprekken met Kim heb ik als zeer prettig en waardevol ervaren. Nieuwe inzichten zijn ontwikkeld doordat ze op een prettige manier onderwerpen bespreekbaar maakt en daarbij ook ziet wat er lichamelijk gebeurt en daarop te reflecteren en bewustwording daarin te krijgen. Ieder gesprek werd op een andere methode gedaan die erg prettig waren."
Joyce
34 jaar -traject
"Wat ben ik blij dat ik coachpraktijk Houten tegen kwam toen ik hulp zocht. Kim is betrokken en heeft humor. Ze luistert goed, legt verbanden en geeft dat ook terug. Je wordt aan het werk gezet en dat gaf resultaat. Dank je wel Kim voor je gastvrijheid, je prettige begeleiding en positieve instelling. Ik heb een hoop geleerd en leer nog steeds."
Maja
58 jaar -traject
"Wat ik heel fijn vond aan de werkwijze van Kim, was dat ze veel kennis had en werkte op een informele manier. Haar praktijk is een gezellige zithoek zonder bureau tussen ons in. Ook mocht ik altijd mailen of appen als ik ergens mee zat, als ik iets leuks wilde delen of als ik een “noodafspraak” in wilde plannen. Hier was altijd ruimte voor. Daarnaast viel het me op dat ze veel onthield. Iets kleins, wat toch wel belangrijk was, wat ik weken geleden had gezegd, wist ze nog steeds. Dit heb ik bij de psychologen niet gehad. Ik heb hele goede handvatten gekregen voor in de toekomst."
Anoniem
18 jaar -traject
"Kim is een hele fijne en goede coach om mee te werken. Ze luistert goed en stelt goede vragen en heel belangrijk, ze heeft humor. Ze legt de vinger op de zere plek. Het notitieboekje wat je bij de eerste sessie krijgt om aantekeningen in te maken, is helpend. Je kan het thuis op je gemak nalezen wat je allemaal bezighoudt. De reflectieverslagen die je na elke sessie moet maken als huiswerk, vond ik de eerste keer erg lastig, maar zijn wel heel waardevol. Kim is heel goed in het laten zien wat je zelf al bereikt hebt bij haar. Ze complimenteert, geeft advies maar laat je ook zelf nadenken hoe je dingen zou kunnen oplossen. Erg jammer dat coaching niet door de verzekering wordt vergoedt. Hopelijk verandert dit nog. Ik had graag meer sessies gehad bij Kim. Mocht ik in de toekomst nog ergens tegen aanlopen en een coach nodig hebben, hoef ik niet na te denken naar wie ik ga. Kim is een topper! Dank je wel Kim voor je aandacht, je hulp, je humor, je complimenten en je reflectie!"
Mariëtte
51 jaar -traject
"Fijne coach. Prachtig mens. Ik raad het iedereen aan om eens kennis te kunnen maken met Kim!"
Marleen
39 jaar -traject
"De coachsessies bij Kim heb ik als fijn ervaren. Kim is erg positief, stelt je op je gemak en is erg vriendelijk. Ik vond het erg fijn dat ze als coach zich kon inleven in mijn situatie en figuurlijk naast mij ging staan en met mij meeleefde, maar toch ook een spiegel voor hield zodat je je leerdoelen kon behalen. De zelfreflectie die ik na elke sessie schreef vond ik ook erg fijn, zodat je ziet dat je grote stappen maakt in de coachsessies."
Kelsey
22 jaar -traject
"Super fijn geholpen bij deze lieve coach! Ze is ontzettend gastvrij en stelt je gelijk op je gemak. Na een paar sessies merk je al een enorm verschil. Ze denkt met je mee en stelt goede gerichte vragen, waardoor je snel bij de kern van het probleem komt. Daarna krijg je goede handvatten aangereikt, waarmee je thuis zelf aan de slag kan. Bij de 1ste sessie krijg je een klein opschrijfboekje waarin je aantekeningen kan maken. Heel fijn om het thuis nog eens rustig na te lezen. Ik ben ontzettend goed geholpen met het probleem waarvoor ik kwam, maar tijdens de sessies kwamen er ook wat andere dingen naar voren. Die werden ook gelijk aangepakt. Door de gerichte vragen kreeg ik vrij snel inzicht in het probleem en was de oorzaak mij ineens duidelijk. Dit heeft mij geholpen om bepaalde keuzes te maken die ik al jaren uitstelde. Hierdoor viel er een enorme last van mij af en sta ik veel sterker in mijn schoenen. Ik weet nu precies wat ik wil en hoe ik dat kan bereiken. Ik kan het echt iedereen aanraden!"
Madelief
33 jaar -traject
"Wat heb ik veel geleerd van Kim en op een hele prettige manier. Geen gebrek aan positieve uitdagingen waardoor ik echt verrijkende veranderingen heb kunnen doorvoeren in mijn leven. Ik vond de wandelcoaching een fijne manier, door de beweging en frisse lucht kwam er mentaal en fysiek ruimte vrij. Ik vind Kim heel persoonlijk, betrokken en met de kracht om de vinger op de zere plek te kunnen leggen, maar ze geeft ook goed de ruimte dat ik zelf de richting aan kon geven elke keer. Ik zou coaching door Kim aan iedereen aanraden!"
Anoniem
31 jaar -traject
"Fijne praktijk. Sessiemogelijkheden wandelend, in de praktijk en via Skype. Fijne coach. Aanrader."
Kristel
37 jaar -traject
"Mijn ervaring met Kim is zeer goed. Ze heeft me enorm geholpen en ze is een zeer begripvolle dame die alles duidelijk uitlegt en je ook geen verplichtingen oplegt. In het verleden heb ik meer ervaringen met een coach gehad maar niemand is zoals Kim."
Karin
58 jaar -traject
"Ik heb een traject mogen volgen bij Kim en heb haar leren kennen als een heel fijn persoon, die met respect met je omgaat. Ze weet op een prettige manier tot de kern te komen, waardoor je snel aan de slag kan. Elke keer was ze goed voorbereid, verder heeft ze goed inzicht en is ook heel empathisch. Zelf heb ik meerdere trajecten mogen volgen, maar het traject bij Kim is het traject waar ik mezelf het beste heb leren kennen en uiteindelijk stappen heb gemaakt die ik een aantal jaren geleden had willen maken. Bedankt Kim, ik ga nog jaren aan je denken dmv alles wat je me geleerd hebt!"
Sabrine
41 jaar -traject
"Ik heb de coaching bij Coachpraktijk Houten als zeer positief ervaren. Een fijne combinatie van persoonlijke benadering en professionaliteit. Het heeft mij uiteindelijk veel meer gebracht dan ik had verwacht. Ik kan deze praktijk echt van harte aanbevelen."
Elise
49 jaar -traject
"Kim is een prettige, open, doortastende en empathische coach/gesprekspartner. Ze is zeer bekwaam, past naar gelang de situatie erom vraagt diverse coachingstechnieken en -oefeningen toe en laat de coachee zelf tot bepaalde inzichten komen. Directe wedervragen gaat ze niet uit de weg en weet zij prachtig om te buigen om zo het coachdoel te behalen. Ze is bij elke afspraak goed voorbereid, gedurende het gehele traject enorm betrokken en ze zorgt ervoor dat het doel altijd in zicht blijft. Ik was vooraf sceptisch of ik me echt verder kon ontwikkelen met behulp van een coach, maar Kim heeft dubbel en dwars bewezen dat coaching zeer effectief kan zijn! Ik kan haar zeker aanbevelen!"
Annelies
35 jaar -traject
"Ik heb het online coaching traject doorlopen met Kim en het heeft mij erg geholpen en ik heb het als erg fijn en effectief ervaren. Ik had in eerste instantie niet verwacht dat het me op een emotioneel level zou kunnen helpen. Ik had het idee dat coaching meer business gericht was waar het dus ook heel erg nuttig is voor emotionele en persoonlijke ontwikkeling, wat uiteindelijk ook voordelen heeft voor mijn eigen bedrijfje uiteraard 🙂 Alhoewel het een online coaching traject was heb ik het totaal niet als onpersoonlijk ervaren. Kim was erg betrokken en ik kreeg het gevoel dat ze mijn antwoorden uitgebreid doorgelezen en geanalyseerd had als ze mij een wedervraag of nieuwe opdracht gaf. Een ander pluspunt van online gecoacht worden is de mogelijkheid om in je eigen tijd de opdrachten in te kunnen vullen. Ik ben zelf minder van het bellen en meer van het mailen/appen dus ik denk dat ik op deze manier ook meer open kon zijn. 10/10 voor betrokkenheid, professionaliteit en persoonlijkheid van de coach!"
Michelle
34 jaar - online traject
"Ondanks dat ik geen concrete coachvraag wist te formuleren wist Kim middels haar open en doortastende vragen tot de kern te komen. Ze heeft me net dat extra zetje in de rug weten te geven om inzichten te geven waar ik mee aan de slag kan!"
Leandra
38 jaar - eenmalige sessie
"Fijne coach die echt weet wat ze aan het doen is. Echte aanrader."
Hans
55 jaar -traject
"Ik ben bij Kim in een coachtraject gestapt omdat ik graag mijzelf beter wil leren kennen. Tijdens het eerste gesprek is er een coachvraag vastgesteld. Daar zijn wij tijdens de vervolggesprekken mee verder gegaan. De gesprekken heb ik als heel fijn ervaren. Er was tijd en veiligheid om alle gevoelens en gedachten aan bod te laten komen. Heel prettig was steeds de terugkoppeling naar de coachvraag waardoor ik mij steeds bewuster werd dat ik dat steeds meer aan het doen was. Ook de verschillende werkvormen die zijn gebruikt om je bewust te worden van jezelf en hoe je bepaalde dingen doet en waarom je op een bepaalde manier reageert waren leuk. Niet altijd hetzelfde doen. Niet alleen praten, maar ook voelen: wat gebeurt er met mij. Kim, dankjewel voor de fijne en open gesprekken waar alles er mocht en kon zijn."
Andrea
44 jaar -traject
"Ik heb een aantal hele fijne gesprekken gehad met Kim. Na het vaststellen van mijn coachvraag, zijn we hier intensief mee aan de gang gegaan. Door mooie oefeningen en gesprekken ben ik bewuster geworden. Ik heb geleerd beter met bepaalde situaties om te gaan. Kim gaf mij veel vertrouwen waardoor ik het gevoel had open te kunnen zijn. Dit zorgde er voor dat de gesprekken erg fijn waren. Kim, dankjewel voor de fijne en open gesprekken, ik heb het als zeer prettig ervaren."
Jackie
32 jaar -traject
"Ik heb een aantal prettige, open gesprekken gevoerd met Kim. Ze creëert een ontspannen sfeer waarin je het idee hebt samen op zoek te gaan naar antwoorden. Daar waar ik afdwaalde, bracht Kim me op een fijne, directe manier weer terug op het uitgezette pad. Alles is bespreekbaar. Soms is het confronterend jezelf zo bloot te leggen en te analyseren, maar het is zeker ook verhelderend. Kim is in dat proces een goede en empathische gesprekspartner die lastige zaken helder samenvat en beredeneert en je het gevoel geeft dat je niet alleen staat."
Erin
33 jaar -traject
"In het traject heb ik mijzelf leren kennen, mijn kwaliteiten en mijn valkuilen. Door de juiste vragen en bijpassende oefeningen kwamen we uit bij voor mij nog onbekende gewoontes, motivaties en zelfs gevoelens. Door deze kennis kan ik mijn leven beter begrijpen en invullen. Een fijne ervaring en een mooi traject."
Guido
27 jaar -traject
"Ik heb met Kim een aantal prettige en open gesprekken gevoerd en veel oefeningen gedaan. Ik heb veel geleerd, over mezelf, mijn overtuigingen en over hoe ik met anderen omga. De aangeboden oefeningen sloten telkens goed aan op waar ik op dat moment mee zat en Kim wist me steeds net dat duwtje te geven om verder te komen en onder woorden te brengen waar ik echt mee zat. Heel veel dank!"
Christel
36 jaar -traject
"Ik heb Kim ervaren als zeer professioneel en kundig. Kim is erg empathisch en ze creëerde tijdens onze gesprekken een veilige en open sfeer. Door het stellen van de juiste vragen, heeft Kim me aan het denken gezet. Door de verschillende oefeningen, tijdens onze gesprekken en het 'huiswerk', ben ik me bewust geworden van mijn eigen rol in bepaalde situaties. Vanuit daar kon ik thema's herkennen en met Kim zocht ik naar andere zienswijze. Ik ga nu vol energie stappen zetten waar ik erg tegen aan hikte. Wat een verhelderende ervaring! Dank je Kim!"
Nicolien
35 jaar -traject
"Hele fijne coaching gehad van Kim. Mijn doel was simpel maar ik niet. Met de vragen, die soms echt niet makkelijk waren, heeft ze me handvatten gegeven om dingen te waarderen die ik doe. En niet te hoge eisen stellen aan mezelf. Mijn smoezenboek prikte ze doorheen en de spiegel die ze voor hield was niet altijd leuk maar zeer leerzaam. Kim heeft me op het juiste spoor gezet. Dank je wel!"
Yvonne
50 jaar -traject
"Zoveel in mijn hoofd, ik was het overzicht kwijt en kwam er zelf niet uit. Kim heeft mij hier erg goed bij geholpen. Als training voor haar opleiding hebben we een aantal prettige en open gesprekken gevoerd. Deze waren zeer verhelderend. Kim stelde de juiste vragen, prikte door dingen heen en maakte mij bewust van dingen waar ik nooit bij stil heb gestaan. Erg waardevol! Tijdens de gesprekken zijn de stappen naar het einddoel al gezet, alle puzzelstukjes vielen op zijn plek. Dank je wel Kim, je bent er geknipt voor!"
Anoniem
34 jaar -traject